Catalog de oferte: DEICHMANN

     


DEICHMANN – Frumoase si dezinvolte

deichmann-frumoase-dezinvolte-24-10

DEICHMANN – Niciodata nu sunt prea multe

deichmann-hiturile-sunt-nelipsite-19-09

DEICHMANN – Noile tendinte in moda de toamna

deichmann-noi-tendinte-moda-19-03

DEICHMANN – Tinerii lanseaza moda

deichmann-tinerii-lanseaza-moda-29-08

DEICHMANN – Starurile aproape de tine

deichmann-starurile-aproape-de-tine

DEICHMANN – 100 de ani

catalog-deichmann-100

Catalogul de oferte DEICHMANN – Incaltaminte la moda pentru toate grupele de varsta la o calitate buna si preturi inegalabile
Pe site-ul nostru veti gasi cataloagele de oferte Deichmann, actualizate si mereu in pas cu moda, deoarece scouterii de moda Deichmann sunt pe urma tendințelor de maine din toate marile orase de moda ale lumii. Ei iau parte la spectacole de moda, participa la targuri de profil, cauta in metropolele modei cele mai noi curente si descopera ce va fi la moda in viitor.
Deichmann este o companie din Germania infiintata in anul 1913. Este cel mai mare vânzător cu amanuntul de incaltaminte din Europa. Compania este in posesia familiei Deichmann si are sediul central in Essen, Germania.
Scopul companiei este sa vanda incaltaminte la preturi avantajoase si sa ofere clientilor un serviciu excelent.
Magazinele Deichmann se gasesc in promenadele elegante si in centrele comerciale centrale, dar si in regiunile rurale. Magazinele Deichmann cu sistemele lor moderne de rafturi invita la o cautare independenta si netulburata a modelului de incaltaminte dorit. Nu este nevoie decat de o singura privire pentru a descoperi masurile disponibile. Personalul de specialitate este mereu pregatit sa ofere consultanta clientilor care o solicita – in funcție de ce dorește fiecare.
Magazinele Deichmann garanteaza dupa fiecare cumparare un proces simplu si corect de schimbare a produselor pentru cazul unei eventuale reclamatii.
Aici veti gasi cele mai noi cataloage de oferte la incaltaminte