Catalog de oferte: Real

     


Real – Foarte multe preturi mici

real-foarte-multe-preturi-mici-19-12

Real – Reduceri la sute de produse

real-si-tu-poti-fi-mos-craciun-12-12

Real – Surprinde-i pe cei dragi

real-surprinde-i-pe-cei-dragi-05-12

Real – Tot mai multe preturi mici

real-tot-mai-multe-preturi-mici-28-11

Real – Reduceri la sute de produse

real-reduceri-la-sute-de-produse-28-11

Real – Tot mai multe preturi mici

real-tot-mai-multe-preturi-mici-14-11

Pe catalog-oferte.net veti gasi mereu cele mai noi cataloagele cu oferte de la Real hypermarket

In cadrul METRO GROUP, real,- reprezinta conceptul de succes al hipermarketului cu autoservire intr-un spatiu mare de vanzare cu amanuntul.
Conceptul hipermarketului real,- aduce succesul deoarece el combina accesul simplu al clientului la produse, dimensiunile generoase ale spatiului, structura clara a gamei de produse si un sortiment cuprinzator la preturi competitive.
real,- o marca de succes
Intr-un spatiu de vanzari cu suprafata de 6.000-10.000 metri patrati clientul gaseste rapid si cu usurinta toate produsele de uz cotidian, de la mancare, trecand prin electrocasnice si pana la imbracaminte.
Prin marcile proprii Real vine in intampinarea nevoilor clientilor printr-o oferta de produse de calitate la cel mai bun pret.In continuare o scurta prezentare a marcilor Real.
- Tip Produsele vandute sub brandul Tip sunt de doua sau chiar de trei ori mai ieftine decat produsele similare ale altor marci.Sute de articole alimentare si nealimentare, in marea majoritate produse in Romania va stau la dispozitie in magazinele Real.
- real,- QUALITY este un brand ce promoveaza o calitate superioara la cel mai bun pret, produsele vandute sub aceasta marca fiind comparabile cu alte produse ale unor producatori consacrati.Dulciuri, cafea, sucuri dar si produse cosmetice sau scutece pentru bebelusi sunt comercializate sub marca real,- QUALITY.
- real,- BIO Sub aceasta marca, sunt comercializate produse ecologice, ce respecta reglementarile stricte ale prevederilor in vigoare, privind produsele realizate fara compusi chimici, ce ar putea dauna sanatatiiomului sau mediului inconjurator.
- real,- SELECTION Este o marca de top, ce va ofera cele mai bune specialitati la o calitate extraordinara, la un pret corect, mult mai scazut in comparatie cu alte marci premium.