Catalog de oferte: Dedeman

     


Dedeman – Pastreaza amintirea toamnei

dedeman-pastreaza-amintirea-toamnei-07-11

Dedeman – Descopera piesele potrivite [...]

dedeman-piese-potrivite-planuri-inedite-12-09

Dedeman – Vara asta ofertele [...]

dedeman-vara-asta-ofertele-sunt-cele-mai-frumoase-15-08

Dedeman – Preturi pentru toate caminele

dedeman-preturi-pentru-toate-caminele

Dedeman – Bucura-te de vara

dedeman-bucura-te-de-vara

Dedeman – Spune-i ce-ti doresti cu Dedeman!

dedeman-spunei-ce-ti-doresti

Catalog online de oferte Dedeman – Dedicat planurilor tale
Sub sloganul “Dedicat planurilor tale” si cu o puternica ancorare in valorile sale, Dedeman se caracterizeaza prin simt practic, onestitate, harnicie, perseverenta si cu o personalitate calda, prietenoasa si loiala.
Dedeman este o afacere de succes 100% romaneasca infiintata in anul 1992, cand doi antreprenori romani au dezvoltat lantul de retail cu materiale de constructii si pentru amenajari interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor care doresc sa isi construiasca sau sa-si amenajeze locuinta.
La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2, Dedeman a devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu o retea de 30 de magazine.
Catalogul Dedeman contine oferte la articole destinate instalatiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de baza in constructii, materiale pentru amenajari interioare, scule si accesorii, unelte si utilaje, echipamente de protectie, articole pentru gradina, mobilier, electronice si electrocasnice.
Servicii disponibile in cadrul magazinelor Dedeman: consultanta gratuita, suport gratuit, livrare la domiciliu, solutii de finantare, proiectare bai si bucatarii, service centrale termice, service scule electrice, returnare produse, confectionare perdele, mixare vopsele, inchiriere scule, comenzi speciale.
Dedeman pune la dispozitia clientilor posibilitatea achizitionarii produselor in rate prin credite de consum oferite in parteneriat cu cei mai mari operatori de creditare din Romania: BRD Finance, Cetelem si TBI Credit IFN.
Catalogul de oferte Dedeman este actualizat o data pe luna.